Puck Cinema Caravana


Presentem el web que hem dissenyat i desenvolupat per fer accessible a tothom la meravellosa experiència d’entrar al cinema més petit del món.

Disseny gràfic per al web de Puck Cinem Caravana

22.02.19. La Puck transforma una caravana en una petita sala de projecció de cinema d’animació, capaç d’acollir fins a 7 espectadors dins un espai que els transporta a un univers oníric i els submergeix en una experiència màgica inoblidable.

Adaptant les singulars il·lustracions del seu director artístic Carles Porta, hem dissenyat el web de la Puck procurant copsar la seva excepcionalitat. Hem estructurat el projecte de manera què els usuaris puguin accedir fàcilment a la informació sobre els cicles de pel·lícules programats i puguin ampliar detalls sobre cada un dels curtmetratges que inclouen. A més, una agenda proporciona informació precisa sobre els pròxims llocs i dates on la caravana s’instal·larà tot permetent que ningú es perdi l’experiència única de pujar a la caravana. També, per a fer arribar la seva proposta artística a un públic més ampli, compta amb una secció dedicada a presentar les seves propostes i la via per contractar-les.