FiraTàrrega 2017


Hem estat responsables de la creació de la imatge promocional per a l’edició d’enguany de la fira, així com del desenvolupament de les seves aplicacions gràfiques.

Disseny de la publicitat per a FiraTàrrega 2017

03.04.17. L’edició 2017 de FiraTàrrega presentarà una programació entorn les diverses accepcions del concepte de “participació”.

La nostra proposta per a la promoció de la fira, tenint en compte el seu leitmotiv, parteix d’una sèrie de fotografies dobles a una veïna i dos veïns de Tàrrega. En la primera imatge de cada parell, els presentem en el seu ambient quotidià mentre que, a la segona de les imatges, els mostrem a partir d’un enquadrament més tancat del pla. 

Aquest contrast de dobles imatges desafia la tendència a simplificar les persones a una sola dimensió basada en el seu rol dins de la comunitat. El canvi d’enquadrament ens permet inferir una major riquesa a la seva personalitat considerant les seves vides des d’una altra perspectiva. 

Aquesta transformació de «figurants» a «protagonistes» ressona profundament amb l’eix central de la programació de FiraTàrrega: la participació com una celebració del poder transformador de la realitat cultural que cada membre de la comunitat posseeix.