El Genet Blau


Presentem el disseny i desenvolupament del web i botiga en línia per a la singular llibreria especialitzada en literatura infantil, juvenil i àlbums il·lustrats per a tota la família.

Disseny gràfic del web per a la llibreria El Genet Blau

04.11.21. «El Genet Blau» no és simplement un punt de venda de llibres, és un refugi per a les famílies que busquen inspirar l’amor per la lectura en els més petits de la casa. El seu compromís amb un catàleg variat, que abraça tant els clàssics per dret com les novetats més encisadores, ens va inspirar a crear un projecte que reflectís aquesta riquesa i diversitat. A través del disseny i desenvolupament del seu web, hem creat un espai digital on cada llibre, àlbum il·lustrat i joguina educativa pot ser descobert. 

La base, doncs, del nostre treball ha estat desenvolupar una experiència d’usuari intuïtiva que convida a perdre’s entre històries fascinants i joguines que fomenten la creativitat. Amb una navegació senzilla i una estètica acollidora, el nou lloc web de «El Genet Blau» és el reflex digital de la passió i l’amor que aquesta llibreria posa en cada recomanació i en la seva selecció de productes. A més, hem integrat una agenda per seguir les activitats per al foment de la lectura que fan d’El Genet un lloc encara més especial. No deixeu escapar l’oportunitat de gaudir dels contes que explica la Mertxe!

Disseny gràfic del web per a la llibreria El Genet Blau
Disseny gràfic del web per a la llibreria El Genet Blau