Clíniques Mi


Presentem el multisite que hem dissenyat i desenvolupat a mida per a Clíniques Mi. Un projecte que optimitza i dota de coherència visual la comunicació corporativa del grup i de les clíniques de Barcelona i Lleida que en formen part.

Imatge del disseny del web multisite per a Clíniques Mi

24.05.23. El multisite, que integra el web corporatiu i els webs de Clínica Mi Tres Torres i de Clínica Mi Nova Aliança, ha estat concebut com una extensió de la pràctica comunicativa del grup, en la qual la professionalitat i la proximitat són pilars fonamentals. Aquests valors han estat una guia constant, presents des del primer moment, donant com a resultat un projecte que els reflecteix tant en el to dels textos redactats com en l’estratègia adoptada durant el disseny de la interfície.

Aquesta solució digital a mida permet als usuaris explorar amb facilitat la filosofia del grup, conèixer en detall les seves instal·lacions, accedir a les darreres novetats o conèixer la seva implicació social a través de la Fundació Mi Àlex. Compta també amb una presentació del seu quadre mèdic i les especialitats que conforma així com la possibilitat de demanar cita en línia. Amb aquest multisite, Clíniques Mi reafirma el seu compromís amb l’atenció personalitzada oferint un accés fàcil i ràpid als seus serveis mèdics.